Salomonstraat 16
072 564 3980

WordPress website template: is dat een goede keuze?

WordPress website laten maken en kiest u voor een template? Het is de makkelijkste manier om de basis van het ontwerp in één keer neer te zetten. En tegelijkertijd biedt het tal van mogelijkheden om te personaliseren, waardoor twee of meer websites met dezelfde template er toch heel anders uit kunnen zien.

Wat zijn de mogelijkheden met zo’n template en is het niet beter om de WordPress website op maat te laten maken? Een belangrijke vraag, waarover we graag wat meer toelichten.

Kant-en-klaar (basis)ontwerp

De template voor een WordPress website is een kant-en-klaar basisontwerp. Dat ontwerp kunt u voordelig gebruiken, waarmee kostbare tijd bespaart wordt om die basis te ontwerpen.
Het betekent aan de andere kant ook dat ook andere websites gebruik kunnen maken van deze basis. Zij gebruiken dezelfde template, om binnen de rest van de huisstijl een professionele website te maken.

De kans dat een andere website in dezelfde branche of binnen uw online omgeving op die van u lijkt is daarmee uiterst minimaal.

Is het daarom wel een goed idee om gebruik te maken van een template voor een WordPress website? Of kunt u er toch beter voor kiezen om die helemaal op maat te laten maken?

Geavanceerde personalisatiemogelijkheden

Zelfs een WordPress website met een template biedt geavanceerde personalisatiemogelijkheden. U kunt zelf kiezen voor een kleur, de opbouw van de pagina en de afwerking met specifieke details. Op die manier is het vanuit één template mogelijk om honderden verschillende ontwerpen te maken, voor websites in tal van branches.

De kans dat een andere website in dezelfde branche of binnen uw online omgeving op die van u lijkt is daarmee uiterst minimaal. Zelfs met een template kiest u voor een volledig unieke website, waarvan slechts de basis wordt gedeeld met andere websites. Dat is vergelijkbaar met de manier waarop u WordPress gebruikt, iets dat ook geldt voor veel anderen. Toch is daar aan de buitenkant eigenlijk nooit iets van te merken.

WordPress website laten maken

Dus wilt u een WordPress website laten maken en gebruik maken van een template? Wij zorgen ervoor dat we die uniek afwerken en helemaal naar wens maken. Bijvoorbeeld aan de hand van de opbouw en afwerking, net als met de kleuren die we gebruiken in de template die de gewenste basis biedt.

Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon eens een kop koffie komen drinken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.