3 plugins voor WooCommerce: meer verkoop voor uw webshop

WooCommerce is goed geschikt voor een professionele webshop, vooral met onze handige tips en de diverse plugins die er beschikbaar zijn. Die maken het eenvoudig om allerlei mogelijkheden toe te passen. In een verder relatief eenvoudige webwinkel, zodat u die zelf kunt beheren.

Meer verkopen met uw webshop: handige plugins

Diverse plugins bieden de mogelijkheid om via WooCommerce meteen meer te verkopen. Bijvoorbeeld dankzij badges en buttons bij producten. Net als door middel van remarketing en door geavanceerde mogelijkheden voor verzenden aan te bieden.

3 slimme plugins voor WooCommerce

We zetten 3 van de slimme plugins voor WooCommerce op een rij, die we uiteraard netjes voor u kunnen integreren in de rest van de webshop:

  • Improved Sale Badges
    Handige badges met mooie graphics. Om in verschillende kleuren en stijlen aan te geven dat een artikel in de aanbieding is, dat u het nieuw heeft toegevoegd of dat het een verkooptopper is. Bovendien zijn er speciale badges voor de feestdagen beschikbaar en is het zelfs mogelijk om die zelf te ontwerpen. Veel vrijheid in een WooCommerce webshop, zodat u daar professioneel mee aan de slag kunt.
  • CartBack: remarketing in Facebook Messenger
    Klanten die hun bestelling al in het mandje hebben zitten, maar helaas niet afrekenen. Met deze plugin kunt u ze via Facebook Messenger nog een keer benaderen. Klanten die niet uitchecken ontvangen een bericht, waarbij u zelf bepaalt hoe dat bericht eruit ziet. Veel vrijheid en mogelijkheden, met een duidelijke focus op meer verkopen voor de webshop.
  • Geavanceerd verzenden
    U zoekt vrijheid in alerts en badges, zoals klanten de vrijheid zoeken als het gaat om de verzending. Met deze plugin is het mogelijk om flexibele verzendkosten te hanteren. Bijvoorbeeld op basis van belasting, coupons, gewicht en een verzendklasse. Bovendien is het mogelijk te variëren op basis van het adres van de klant en het type product.

WooCommerce webshop laten maken

Een WooCommerce webshop laten maken of benieuwd naar meer handige tips? Het is een handige plugin voor WordPress, waarmee u de mogelijkheid heeft zelf een webwinkel te starten. Wij hebben veel ervaring met de software en het bouwen van de webshops, net als met software ontwikkeling en de integratie met systemen waar u gebruik van maakt.

Meer weten over een WooCommerce webshop of over andere mogelijkheden voor uw website, systeem of bedrijf? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.