Software ontwikkeling op maat: 3 voorbeelden van toepassingen

Goede software op maat garandeert de beste werking en optimale productiviteit. Dus zoekt u een manier om tijd te besparen, binnen een systeem dat verder al goed werkt? We automatiseren handmatige taken en ontwikkelen de software waar u specifiek naar op zoek bent.
Uiteraard houden we rekening met bestaande software en de systemen zoals u dat op dit moment gebruikt. Sterker nog, we kunnen de software ontwikkeling inzetten voor specifieke koppelingen. Op die manier helpen we data effectiever te organiseren en zorgen we voor oplossingen die de tevredenheid bij klanten en medewerkers verbetert.

3 voorbeelden van maatwerk software

We passen onze software ontwikkeling toe voor veel verschillende klanten. We werken met zowel grote als kleine bedrijven, waar we een interessant kijkje in de keuken krijgen. Daarover zijn we natuurlijk discreet, al laat het ons wel zien op welke manier u onze software allemaal in kunt zetten.
Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden van software ontwikkeling op maat? We delen 3 voorbeelden van toepassingen:
  • CRM-systeem voor de klant
    We ontwikkelden bijvoorbeeld een CRM-systeem op maat voor de klant. Het systeem bevat alle informatie die belangrijk is, maar is aan de andere kant niet onnodig complex. Bovendien voorkomen we met de software op maat hoge kosten voor een pakket met allerlei onnodige functies en toepassingen. Bovendien zorgden we voor de koppelingen met systemen die de klant al gebruikte.
  • Database met meerdere registers
    Voor een andere klant ontwikkelden we een slimme database, waarin de gegevens uit meerdere registers staan. Het grote voordeel is dat de gegevens maar op één plaats hoeven te staan. En dat het met de diverse registers mogelijk is om daar gegevens uit te gebruiken. Het maakt de klant heel flexibel, terwijl de kosten veel lager liggen dan voorheen. De software ontwikkeling verdient zich op die manier vanzelf terug.
  • Beheer van de opleidingen
    Een derde klant vroeg ons naar een manier om de opleidingen makkelijker te beheren. Dat is gelukt met software ontwikkeling op maat. De software geeft precies aan wat er belangrijk is, op basis van input vanuit de verschillende opleidingen. Bovendien is de klant nu flexibel om opleidingen toe te voegen, die aan te passen of ook weer te verwijderen en dus niet meer te gebruiken. Met name die flexibiliteit was met andere software niet te verkrijgen.

Software ontwikkeling op maat

Tijdens software ontwikkeling op maat hebben we natuurlijk de maximale aandacht voor uw wensen. Wat zijn uw behoeften en waar bent u naar op zoek binnen uw organisatie?
Tegelijkertijd kunnen we vertellen over de ervaringen die we hebben. We weten wat er mogelijk is en hoe andere organisaties daarmee om gaan. Zo zorgen we voor slimme oplossingen, ook bij u in de branche. We ontwikkelen software zoals u er graag gebruik van wilt maken. Voor het specifieke doel dat u heeft, inclusief koppelingen met bestaande systemen. 
Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon eens een kop koffie komen drinken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.