De hybride app: één applicatie voor verschillende platforms

Een app laten maken en daarvoor op zoek naar ervaren specialisten? We vertellen u graag meer over de verschillende platforms die er beschikbaar zijn. En hoe we kunnen ontwikkelen voor Android, iOS en voor web. Of hoe we dat voor u combineren, door middel van een hybride app. De ideale keuze om gebruik te maken van een gedeelde basis.

Op die manier kunnen we efficiënt bouwen aan een app, die u vervolgens voor de verschillende platformen kunt gebruiken. Ideaal voor Android en iOS, net als een versie voor het web om met andere apparaten gebruik van te kunnen maken. Vanuit een gedeelte basis, waardoor het niet nodig is om drie keer afzonderlijk aan een uitgebreide app te laten werken.


App laten maken voor Android, iOS en web

We bouwen vanuit Alkmaar aan apps voor Android, iOS en voor het web. Om zakelijk gebruik van te maken of om ervoor te zorgen dat klanten alle informatie ook mobiel kunnen oproepen. Vanuit een app op hun mobiele telefoon.

En onafhankelijk van of ze gebruik maken van Android of van iOS. Of dat ze op hun smartphone of tablet liever gebruik maken van de webbrowser. Met de verschillende mogelijkheden binnen de besturingssystemen, maar vanuit een gedeelde basis. Met een hybride app, die we ontwikkelen zodat u op de verschillende platformen hetzelfde de bieden heeft.


Gedeelde basis: maximale efficiëntie

De gedeelde basis van een hybride app helpt ons om efficiënter te werken. Het is niet voor alle drie de apps nodig om het wiel opnieuw uit te vinden. Dat bespaart veel tijd, waardoor u minder kosten maakt om een app te laten ontwikkelen.

We vertellen u vanuit Alkmaar graag meer over de mogelijkheden van een hybride applicatie. Waarin we in heldere taal uitleggen hoe we daar aan werken en wat u ervan kunt verwachten. Of hoe we ervoor zorgen dat de apps op de verschillende platforms de juiste beleving bieden. Op die manier voldoet de applicatie netjes aan uw verwachtingen en zorgt u er daarmee tegelijkertijd voor dat alle gebruikers er meteen mee aan de slag kunnen.


App laten maken: 20 jaar ervaring

We hebben als app bouwer meer dan 20 jaar ervaring. Dat betekent dat we u meer kunnen vertellen over de promotie van een applicatie en daar voor u op een succesvolle manier aan kunnen bouwen.

Wij verzorgen de app ontwikkeling en kunnen u voorbeelden laten zien van apps die we eerder hebben ontwikkeld. Zodat u een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is, bijvoorbeeld voor iOS, voor Android of voor het web. Op die manier brengen we alles graag voor u in kaart. En heeft u een specifieke vraag voor onze app specialisten in Alkmaar? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.