Maatwerk software is schaalbaar: 3 voordelen voor kleine en middelgrote ondernemingen

Maatwerk software biedt belangrijke voordelen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met name de schaalbaarheid is heel interessant, door klein te beginnen en dit later uit te breiden.

We hebben veel ervaring met software ontwikkeling, waarmee diverse van onze klanten ontzettend veel besparen. We ontwikkelen software aan de hand van uw bedrijfsprocessen en specifieke behoeften, waarbij we ook de schaalbaarheid altijd goed in het achterhoofd houden.

Voordelen van software ontwikkeling op maat

Benieuwd naar de voordelen die software ontwikkeling op maat oplevert, dankzij de schaalbaarheid? We leggen het uit aan de hand van een paar belangrijke eigenschappen:

  • Intensief contact tijdens de ontwikkelingsfase
  • Ondersteuning van uw processen: van klein tot heel groot
  • Schaalbaar voor het aantal gebruikers

Intensief contact tijdens de ontwikkelingsfase

De ontwikkeling doet u in nauw overleg met onze ontwikkelaars. We zijn persoonlijk bereikbaar, betrokken bij het project en denken graag mee over de best mogelijke oplossing. Het betekent in de praktijk dat we heel klein kunnen beginnen, terwijl we alvast plannen maken om het later op te schalen.
Tip: soms werkt een pilot of een proef het best om nieuwe software ontwikkeling te testen. Dat doen we in nauw overleg, zodat we ook als ontwikkelaar betrokken zijn bij de eerste stappen en het opschalen daarna.

Ondersteuning van uw processen: van klein tot heel groot

Software ontwikkeling op maat biedt vervolgens de mogelijkheid om heel kleine of de grotere processen te ondersteunen. En belangrijker nog, we kunnen heel klein beginnen en ons gaandeweg richten op grotere processen, omdat we vooraf al rekening houden met de mogelijkheid om de toepassingen te schalen.

Schaalbaar voor het aantal gebruikers

Neemt het aantal gebruikers van de software toe, omdat u merkt dat het werkt of omdat het bedrijf groeit? Het zijn uitstekende redenen om de mogelijkheden op te schalen. Wij zorgen ervoor dat de infrastructuur daarvoor geschikt is of dat we slechts minimale aanpassingen aan de software hoeven te doen. Op die manier is de software ontwikkeling op maat de ideale keuze voor bedrijven die graag willen groeien.

Specialist in software ontwikkeling in Alkmaar

Zoekt u een specialist in software ontwikkeling? Wij werken vanuit Alkmaar voor klanten door heel Noord-Holland, net als in de rest van Nederland. We bouwen aan software op maat, waarmee we bedrijfsprocessen ondersteunen en die we natuurlijk netjes schaalbaar inrichten.

Benieuwd naar de mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.