Magento webshop: welke koppelingen zijn er mogelijk?

Magento is het professionele Content Management Systeem (CMS) voor webshops. Dat betekent dat u intern tal van professionele mogelijkheden heeft. Ook daar buiten kunt u de webshop koppelen aan de rest van uw IT-infrastructuur.

De koppelingen zijn maatwerk en bieden daarmee de voordelen van een langere doorlooptijd en meer kosten. Wij zorgen ervoor dat u hier op een geavanceerde manier gebruik van kunt maken. De webshop in Magento wordt dan daadwerkelijk onderdeel van de rest van de organisatie.

Koppelingen met ERP- en CRM-systemen

Er zijn allerlei koppelingen met een Magento webshop mogelijk. De bekendste voorbeelden hiervan zijn die met de ERP- en de CRM-systemen. Gebruikt u een Enterprise Resource Planning systeem om de organisatie goed te kunnen beheren en moet Magento daar onderdeel van uit gaan maken? Wij realiseren de koppeling, waarmee we ervoor zorgen dat de beide systemen met elkaar in contact komen te staan.

Hetzelfde doen we voor CRM-systemen waar u al gebruik van maakt of die u wilt gaan inzetten als u de Magento webshop al heeft. We bouwen de webshops en realiseren de koppelingen, eventueel ook na afloop. We zorgen er op die manier voor dat de belangrijke klantgegevens beschikbaar zijn en dat u die vanuit de webshop binnen de rest van de organisatie kunt zien. Op die manier heeft u altijd het volledige overzicht, dankzij de systemen die goed met elkaar communiceren.

Gekoppeld aan POS-systemen, fullfilment partijen en meer

Andere voorbeelden van koppelingen met Magento bestaan bijvoorbeeld uit de POS-systemen. Gebruik de Point of Sale-systemen om af te rekenen en dit direct te laten verwerken in Magento. Zorg er daarmee voor dat de voorraad weer actueel is. Op die manier kunnen we ook koppelingen verzorgen met bijvoorbeeld verschillende fullfilment partijen, net als met financiële en PIM-systemen.

We hebben een uitgebreide ervaring met een groot aantal verschillende systemen, zodat we daar de gewenste koppelingen mee kunnen realiseren. Al op het moment dat u een Magento webshop wilt laten maken of nadat u die al een tijd lang gebruikt. Wij zorgen ervoor dat u binnen de organisatie alle data beschikbaar heeft en daar goed mee kunt werken.

Magento webshop met koppelingen laten maken

Interesse in een Magento webshop met de juiste koppelingen of op zoek naar een specialist die deze voor u kan ontwikkelen? U kunt een webshop laten maken of de koppelingen laten realiseren. Wij zijn u er graag mee van dienst of kunnen vertellen over de andere shops die we eerder realiseerden.

Neem contact met ons op voor meer informatie. We leggen graag uit over onze werkwijze en hoe we ervoor zorgen dat Magento onderdeel kan uitmaken van de rest van de systemen binnen de organisatie.