Webshop laten maken: het voordeel van een langere doorlooptijd en meer kosten

Voordeel? Van een langere doorlooptijd en meer kosten? Dat ligt niet bepaald voor de hand. Toch ligt er een belangrijk voordeel in het verschiet. In het verschiet wat verderop, want het zijn de voordelen op de lange termijn die de langere doorlooptijd en hogere kosten op korte termijn verantwoorden.

Door wat meer tijd te nemen en een wat ruimer budget te kiezen kunt u namelijk gebruik maken van een maatwerk webshop. Het grote voordeel daarvan is dat u niet vastzit aan een bepaalde template of aan andere gebruikelijke richtlijnen. In plaats daarvan heeft u de vrijheid om te laten ontwikkelen wat u wenst, hoe revolutionair het idee ook.

Langere doorlooptijd bij maatwerk

Zodra we met maatwerk aan de slag gaan moeten we allereerst een aantal belangrijke uitgangspunten bepalen. Dat alleen al kost meer tijd dan wanneer er sprake is van een bestaande template. Vervolgens is het belangrijk dat u aangeeft wat u wenst en nemen wij de tijd om aan te geven wat er mogelijk is. De doorlooptijd kan op die manier gemakkelijk langer worden dan bij een bestaande template.

We hebben op dat gebied alle vrijheid, waardoor we met slimme toepassingen kunnen zorgen voor meer omzet.

Hier staat aan de andere kant tegenover dat we die tijd benutten om uw wensen in vervulling te laten gaan. We bouwen een maatwerk webshop op de manier zoals u dat graag ziet en kunnen desgewenst alles weer voor u aanpassen. Dit garandeert uiteindelijk een maatwerk webshop die volledig aan uw specifieke wensen voldoet.

Hogere kosten voor de webshop

De extra tijd die we ervoor nemen betekent uiteraard ook dat de kosten hoger oplopen. Een maatwerk webshop vraagt op die manier om een groter budget dan wanneer u een standaard template wenst.

Hier staat aan de andere kant tegenover dat een duurdere maatwerk webshop de bezoeker wellicht beter kan helpen om het gewenste product te vinden. We kunnen functionaliteiten inbouwen voor meer betrouwbaarheid of ervoor zorgen dat het gemakkelijker is om af te rekenen. We hebben op dat gebied alle vrijheid, waardoor we met slimme toepassingen kunnen zorgen voor meer omzet. Op die manier kan een maatwerk webshop de investering gemakkelijk terugverdienen, waardoor u daar toch een goede keuze mee maakt.

Maatwerk webshop laten maken

Enthousiast geworden over een maatwerk webshop? We lichten u graag toe wat er mogelijk is en hoe we ervoor zorgen dat die op alle fronten aan uw wensen voldoet. Bovendien kunnen we u andere webshops laten zien en aangeven wat de concrete wensen waren toen we die wilden bouwen.

Meer weten over een maatwerk webshop of benieuwd naar de vergelijking met een bestaande template? Geen probleem, neem contact met ons op. Net als wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden tot SEO optimalisatie voor webshops.