Professionele website laten maken: wat is een CMS?

U wilt een professionele website laten maken, zonder dat die veel hoeft te kosten. De beste keuze is dan een CMS met daarvoor een professioneel ontwerp op basis van uw huisstijl. Maar, wat is een CMS eigenlijk en waarom is dat de beste keuze?

Content Management Systeem

CMS staat voor Content Management Systeem. Het is online software, die staat op de server voor uw website. De technische details zullen we u besparen, feit is dat u eenvoudig online kunt inloggen om er gebruik van te maken. Het CMS bevat in een database alle pagina’s voor de website, de teksten daarop en bijvoorbeeld de afbeeldingen waar u gebruik van wilt maken. Vanuit deze online software is het mogelijk om die teksten aan te passen, afbeeldingen toe te voegen en die bijvoorbeeld ook weer weg te halen. En wilt u aan de slag met een blog of extra pagina’s? Ook dit lukt allemaal vanuit het CMS. Dat kunt u gewoon zelf, al is het natuurlijk ook mogelijk om dit aan ons over te laten.

Een goed CMS zoals WordPress biedt daarbij een aantal belangrijke voordelen:
  • Gratis en open-source

    WordPress is gewoon gratis en open-source. Dat betekent dat wij geen extra kosten maken, zodat u alleen betaalt voor de ontwikkeling van uw huisstijl en de website. Het open-source karakter zorgt ervoor dat ontwikkelaars wereldwijd er doorlopend aan werken, om zowel de veiligheid als functionaliteit te verbeteren.
  • Professioneel ontwerp op basis van huisstijl

    Voor de WordPress-website op basis van het CMS ontwerpen we een professioneel design. Uw huisstijl is daarbij leidend. Of een andere stijl natuurlijk, als u op zoek bent naar iets nieuws dat (weer) fris oogt.
  • Maatwerkmogelijkheden met plugins

    Binnen het CMS is professioneel maatwerk mogelijk, zowel met de bestaande plugins als door die zelf te ontwikkelen. Op die manier kunnen we praktisch alles realiseren wat u wenst.

Professionele website laten maken voor een scherpe prijs

We ontwerpen en ontwikkelen professionele websites, uiteraard voor een scherpe prijs. We zorgen voor een nieuw webdesign en bouwen de mogelijkheden en functionaliteiten in waar u naar op zoek bent.
Dankzij WordPress als CMS betaalt u een scherpe prijs en is er toch van alles mogelijk. Het is niets voor niets het meest gebruikte systeem ter wereld, dat wordt toegepast op ongeveer een derde van alle websites wereldwijd. Uiteraard leggen we u tijdens de oplevering goed uit hoe het CMS werkt en wat daarmee de mogelijkheden zijn. Dit betekent dat u er gewoon zelf mee aan de slag kunt, al is het natuurlijk ook mogelijk om het aan ons over te laten als dit toch te ingewikkeld blijkt.
Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon eens een kop koffie komen drinken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.