Software ontwikkeling: gebruik een framework en maak snel een beta

Goede software ontwikkeling vraagt om een duidelijk functioneel ontwerp. Er zijn echter meer zaken die bijdragen aan een goede gang van zaken, om zo snel (en voordelig) mogelijk te komen tot de software waar u gebruik van wenst te maken. We zetten twee van de belangrijke elementen op een rij. Het gaat om het gebruik van een framework en de release van een beta-versie van de software. Samen zorgen die methoden ervoor dat we sneller tot een resultaat kunnen komen, zonder dat we zelf opnieuw het wiel hoeven uit te vinden.

Gebruik van een framework

We hebben veel ervaring met software ontwikkeling. Dat betekent dat we u daarmee uitstekend op maat van dienst kunnen zijn. Toch maken we, daar waar mogelijk, graag gebruik van een framework. Op die manier zorgen we ervoor dat we sneller stappen kunnen maken en we de kosten voor u kunnen beperken. Dat biedt voordelen voor u en voor ons, terwijl u uiteraard kunt rekenen op software ontwikkeling van het hoogst mogelijke niveau. Tip: we maken voor de software ontwikkeling bij voorkeur gebruik van een Agile overeenkomst. Dat betekent dat goed duidelijk is wie wat doen en wanneer dat klaar is. We voorkomen op die manier een belangrijke mate van onduidelijkheid en zorgen er in plaats daarvan voor dat we aan de hand van een framework voor vlotte en efficiënte ontwikkeling zorgen. Dit komt het proces s terk ten goede, zodat we u eerder kunnen laten zien waar we aan werken en hoe het er voor u uit komt te zien.

Beta-versie van de software

De tweede methode waarmee we de ontwikkeling versnellen? Een beta-versie. Het kost wat extra tijd om die versie uit te brengen en gebruikers die te laten gebruiken. Het biedt aan de andere kant echter de mogelijkheid om snel veel waardevolle input te verzamelen. We doen zelfs tests binnen de software ontwikkeling, maar kunnen onmogelijk het gebruik door een brede groep gebruikers evenaren. Vandaar dat het de moeite waard is om een beta-versie te lanceren. We doen dat bij voorkeur in een relatief vroeg stadium van de software ontwikkeling, zodat we veel input kunnen verzamelen en daar meteen weer aan de slag kunnen. Aan de hand van die input kunnen we nieuwe doelstellingen bepalen, om de software ontwikkeling in goede banen te leiden en daarmee toe te werken naar een applicatie die netjes aan de wensen voldoet of die zelfs gemakkelijk kan overtreffen.

Specialisten in software ontwikkeling

We zijn ervaren specialisten in software ontwikkeling. Dat betekent dat we u goed kunnen aangeven wat er mogelijk is, net als hoe we daarvoor zullen zorgen. We begrijpen zowel het proces als uw wensen met betrekking tot de uitkomst. Meer weten over software ontwikkeling of een andere vraag voor een van onze specialisten? Neem contact met ons op, we leggen het u graag uit.

bedrijven die werken met onze software

  • Logo gemeente amsterdam
  • Logo ERC
  • Logo gemeente Rotterdam
  • Logo Bouwvisie
  • Logo SN
  • Logo Woononline
  • Logo TNO
  • Logo Verzuimteam
  • Logo Saxion
Nick

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Digitalisering laat niet op zich wachten.

Om de competitie voor te blijven is innoveren belangrijk. Met ons samenwerken betekent samen de volgende stappen zetten om digitalisering succesvol door te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op.