Zonder investering de nieuwste software: SaaS heeft de toekomst

Organisaties vragen ons naar de nieuwste softwareoplossingen, waarbij dat het liefst zo min mogelijk moet kosten. Tenminste, er moeten in ieder geval geen grote investeringen mee gemoeid zijn. Daar is de cashflow niet voor beschikbaar, terwijl het wel belangrijk is om stappen te maken op het gebied van ICT.

Een kip-of-het-ei verhaal. Want, waar begint u mee? Investeren in de software en daar op termijn de vruchten van plukken? Of nu alvast de vruchten plukken, maar op termijn wellicht achter de feiten aanlopen? Wij maken de keuze gemakkelijker, dankzij Software-as-a-Service. U kunt dat meteen gebruik maken van de nieuwste software, zonder dat daar een grote investering voor nodig is.

Zonder investering goed van start

U kunt zonder investering goed van start, omdat het niet nodig is om de software en eventuele hardware te ‘kopen’. In plaats daarvan neemt u de beiden af als een service. Wij doen de investering en dragen het risico, zodat u daar gemakkelijker gebruik van kunt maken. Volledig op maat, omdat we de dienstverlening kunnen afstemmen op de manier zoals u daar behoefte aan heeft.

Schaalbaar: flexibele kosten

Het grote voordeel van Software-as-a-Service is dat u daar op een flexibele manier gebruik van kunt maken. De oplossingen zijn schaalbaar, waardoor u klein kunt beginnen en steeds groter kunt groeien. Of zit het aan de andere kant een keer tegen? Dan is het geen probleem om terug te schalen. U blijft dan niet zitten met software of hardware die u niet gebruikt, omdat u alleen betaalt voor wat u afneemt.

Op die manier is de oplossing heel flexibel en schalen de kosten gewoon mee met de manier waarop u er gebruik van maakt. Een prettig idee, want op die manier kunt u zonder grote investering gebruik maken van de nieuwste software. De kip én het ei, om voorop te lopen en tegelijkertijd geld achter de hand te houden om andere investeringen te kunnen doen.

Geen omkijken naar het beheer van de soft- en hardware

Verder profiteert u van een aantal andere belangrijke voordelen van Software-as-a-Service, die steeds meer bedrijven leren kennen. Het is bijvoorbeeld niet nodig om zelf het beheer van de software en hardware te voeren. Dat is iets wat wij voor u doen, zodat u er vanuit kunt gaan dat er altijd een specialist meekijkt en beschikbaar is.

Een prettig idee? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over onze SaaS-oplossingen. En hoe we die inzetten voor andere klanten, die daar op een flexibele manier gebruik van maken. Neem contact met ons op, we horen graag van u.