App laten maken

Het ontwikkelen van innovatieve apps vereist ervaren ontwikkelaars en designers, die bekend zijn met de nieuwste technologie. Bij ons kun je voor alle soorten apps terecht. Benieuwd? Daag ons uit!

Wij bouwen apps die naadloos aansluiten op jouw wensen

Een app die vóór je werkt. Dat is wat wij ontwikkelen. Iedere dag weer zijn we bezig met het bouwen van maatwerk apps voor de meest uiteenlopende klanten, maar allemaal met hetzelfde doel. Software die voor je werkt.

Maatwerk app ontwikkeling

Bij een maatwerk app wordt het proces van ontwerpen, ontwikkelen en implementeren specifiek afgestemd op de unieke wensen en vereisten van jouw business. De app wordt volledig op maat gemaakt voor de specifieke doeleinden van jouw organisatie. De maatwerk app kan worden ontwikkeld om een breed scala aan taken uit te voeren, zoals het automatiseren van bedrijfsprocessen, het beheren van klantgegevens, het stroomlijnen van workflows en het verbeteren van de algehele operationele processen.
De ontwikkeling van de maatwerk app omvat de volgende fasen, de analyse van de vereisten, ontwerp, ontwikkeling, testen en implementatie. Hierbij wordt gekeken naar de specifieke wensen van jouw organisatie om te bepalen welke soort app het best past bij jouw wensen en budget.

Meer over maatwerk apps
 

Wij ontwikkelen drie soorten apps:

  1. Native apps: Native apps zijn ontworpen voor een specifiek besturingssysteem, zoals iOS of Android. Ze worden ontwikkeld met behulp van specifieke programmeertalen en frameworks die zijn afgestemd op het besturingssysteem.
  2. Web-apps: Web-apps zijn toepassingen die zijn ontworpen om te werken via een webbrowser op mobiele apparaten. Ze werken op verschillende besturingssystemen en vereisen geen specifieke programmeertalen of frameworks.
  3. Hybride apps: Hybride apps combineren web en native technologieën en draaien in een container voor efficiëntere ontwikkeling van mobiele apps voor meerdere platformen.
ERC Event app

Offline werken

Verschillende bedrijven hebben ons benaderd voor een mobiele app die ook zonder internet moet werken. Bijvoorbeeld wanneer er gewerkt wordt op locaties waar het internet niet toereikend is. We synchroniseren eerst de nodige data vanuit het web naar jouw device. Je kunt vervolgens aan de slag gaan met deze data en nieuwe data toevoegen. Wanneer je klaar bent kun je eenvoudig je data weer terug synchroniseren om het web weer up-to-date te hebben.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Wat kost een app laten maken?

Maar hoeveel kost het eigenlijk om een app te laten maken voor jouw bedrijf? De kosten kunnen sterk variëren, afhankelijk van de complexiteit van de app. Een simpele app kan al gemaakt worden vanaf enkele duizenden euro's, terwijl een complexe app met meerdere functies kan oplopen tot tienduizenden euro's.

Het is belangrijk om vooraf goed te bepalen welke functies jouw app moet hebben en welk budget je hiervoor beschikbaar hebt. Interclient is een betrouwbare en ervaren app ontwikkelaar die je kan helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van een app die past bij de behoeften van jouw bedrijf.

Op zoek naar een maatwerk app?

Neem contact op
Logo TNO
Logo Saxion
ONZE AANPAK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met onze diepgaande kennis en bewezen ervaring zijn we in staat om met een doelgerichte aanpak jouw visie om te zetten in een innovatieve softwareoplossing.

 
 

Tijd om kennis te maken. Dat kan bij jullie of bij ons op locatie. We horen graag al jullie wensen en eisen, maken een analyse en bespreken de mogelijke valkuilen. Daarna maken we een voorstel en sturen het naar jullie op.

 

In de database-/wireframe ontwerpfase maken we een wireframe op basis van jullie input en bespreken we deze om de optimale gebruikersstroom te vinden. Als het wireframe akkoord is, gaan we aan de slag met de software.

 

Bouwen maar! Zodra de eerste basisversie gereed is en we deze intern hebben getest, plannen we een afspraak om deze aan jullie te presenteren. Vervolgens hebben we elke twee weken overleg om de voortgang te bespreken en de applicatie waar nodig aan te passen.

 

Nu is het tijd voor de actieve testfase, waarin de eindgebruiker de software gaat gebruiken. Wij ontvangen feedback en verwerken dat in de software. Zodra jullie akkoord gaan, kunnen we live!

 

In de onderhouds- en verbeterfase is het project natuurlijk niet afgerond. Zodra de eindgebruiker met de software aan de slag gaat, komen er nieuwe wensen en verbeter- punten aan het licht. We bespreken deze punten periodiek en sturen, afhankelijk van de afspraken, een nieuw voorstel of doen dit op basis van urencalculatie.

Nick

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Digitalisering laat niet op zich wachten.

Om de competitie voor te blijven is innoveren belangrijk. Met ons samenwerken betekent samen de volgende stappen zetten om digitalisering succesvol door te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op.