iOS app laten maken

Een iOS-app is een mobiele applicatie die specifiek is ontwikkeld voor Apple's besturingssysteem, iOS. Het is een geweldige manier om je klanten te betrekken, je merk te versterken en jouw bedrijf te laten groeien.

iOS app laten maken

Het laten bouwen van een iOS app is een complex proces waar veel bij komt kijken. Van het definiëren van de doelstellingen en functionaliteiten tot het ontwerpen en ontwikkelen van de app zelf, er zijn veel stappen die moeten worden genomen om een succesvolle app te kunnen lanceren. Onze ervaren iOS app ontwikkelaars begeleiden je tijdens het hele proces en zorgen ervoor dat je app aan al je eisen voldoet.

Verschil tussen Native iOS apps en Hybride Apps

Een native iOS-app is een app die speciaal is ontwikkeld voor het iOS-platform en gebruikmaakt van de unieke mogelijkheden en functies van iOS-apparaten. Een hybride iOS-app is daarentegen gebouwd met behulp van webtechnologieën zoals HTML, CSS en JavaScript en vervolgens verpakt in een native app-container. Hybride apps zijn vaak goedkoper en sneller te ontwikkelen, maar ze bieden niet altijd de volledige functionaliteit en prestaties van native apps.

Wat kost een iOS app?

Wat kost een app laten maken: Als het gaat om de kosten van het laten maken van een iOS-app, hangt het af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de app, het aantal functies dat je wilt opnemen en de ontwikkeltijd. Over het algemeen dien je rekening te houden met een kostenplaatje van enkele duizenden tot tienduizenden euro's. We informeren je graag als iOS-app ontwikkelaar over het proces en het daarbij horende kostenplaatje.

iOS app ontwikkelaar

Wij hebben alle ervaring en kennis in huis voor het bouwen van aantrekkelijke, functionele en gebruiksvriendelijke apps die voldoen aan de eisen van de App Store. We hebben kennis van de nieuwste iOS-ontwikkelingstechnologieën en -tools en zijn in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij jouw specifieke behoeften.

Vrijblijvend contact opnemen
Logo TNO
Logo Saxion
ONZE AANPAK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met onze diepgaande kennis en bewezen ervaring zijn we in staat om met een doelgerichte aanpak jouw visie om te zetten in een innovatieve softwareoplossing.

 
 

Tijd om kennis te maken. Dat kan bij jullie of bij ons op locatie. We horen graag al jullie wensen en eisen, maken een analyse en bespreken de mogelijke valkuilen. Daarna maken we een voorstel en sturen het naar jullie op.

 

In de database-/wireframe ontwerpfase maken we een wireframe op basis van jullie input en bespreken we deze om de optimale gebruikersstroom te vinden. Als het wireframe akkoord is, gaan we aan de slag met de software.

 

Bouwen maar! Zodra de eerste basisversie gereed is en we deze intern hebben getest, plannen we een afspraak om deze aan jullie te presenteren. Vervolgens hebben we elke twee weken overleg om de voortgang te bespreken en de applicatie waar nodig aan te passen.

 

Nu is het tijd voor de actieve testfase, waarin de eindgebruiker de software gaat gebruiken. Wij ontvangen feedback en verwerken dat in de software. Zodra jullie akkoord gaan, kunnen we live!

 

In de onderhouds- en verbeterfase is het project natuurlijk niet afgerond. Zodra de eindgebruiker met de software aan de slag gaat, komen er nieuwe wensen en verbeter- punten aan het licht. We bespreken deze punten periodiek en sturen, afhankelijk van de afspraken, een nieuw voorstel of doen dit op basis van urencalculatie.

Nick

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Digitalisering laat niet op zich wachten.

Om de competitie voor te blijven is innoveren belangrijk. Met ons samenwerken betekent samen de volgende stappen zetten om digitalisering succesvol door te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op.