Magento webshop

Magento specialist inschakelen om een Magento webshop te laten bouwen? Ervaren specialisten voor maatwerk webwinkels.

Professionele Magento webshop

Ervaren webbouwers voor een professionele Magento webshop. Magento webwinkel beginnen op basis van uw wensen.

Magento webshop laten maken

Wat is Magento?

De Magento webshop vormt de keuze voor het meest geavanceerde en meest gebruikte webwinkel CMS. U kunt een Magento webshop laten bouwen om uw offline activiteiten naar online te brengen of een nieuwe Magento webwinkel te beginnen. Het CMS is uiterst geavanceerd en maakt professionele koppelingen mogelijk met bijvoorbeeld kassasystemen, voorraadsystemen en ERP-systemen.

Voordelen van Magento

Magento is een open source webshop CMS. Het is daardoor gratis te downloaden, wat helpt de ontwikkelkosten te drukken. De kosten voor het laten bouwen van een Magento webshop zitten in de ontwikkeling van uw maatwerk wensen en het unieke overtuigende design. U kunt een conversiegerichte Magento webshop laten bouwen, waarin we slim gebruik maken van de functionaliteiten die er beschikbaar zijn.

Met een Magento webwinkel kiest u voor het meest gebruikte open source CMS voor webwinkels. U kunt een professionele Magento webwinkel beginnen, waarvoor u software gebruikt die onbeperkte mogelijkheden tot groei biedt. We zorgen er met de Magento ontwikkeling van webshops voor dat u zich kunt meten met grote retailers. Een Magento webshop laten maken staat gelijk aan de bouw van een grote webwinkel met professionele mogelijkheden om klanten een optimale gebruikservaring te bieden binnen een (zeer) uitgebreid assortiment.

Daarom InterClient

 • Professionele, betrokken en snelle service
 • Meer dan 20 jaar online ervaring
 • Specialist in webdesign maatwerk
 • Specialist in zoekmachine optimalisatie
 • Deskundige en vriendelijke support
 • Up-to-date kennis over nieuwste technieken
 • Ontwerp en ontwikkeling onder één dak

Magento koppeling laten maken

Magento koppelingen en plug-ins

We kunnen uw Magento webshop bouwen en bovendien professionele koppelingen ontwikkelen. Dat betekent dat u een Magento webwinkel kunt laten maken die naadloos aansluit op bijvoorbeeld het kassasysteem dat u gebruikt. Denk bovendien aan de koppeling met voorraadsystemen, waardoor het zowel online als in het magazijn duidelijk is welke verkopen er plaatsvinden en hoeveel voorraad er nog beschikbaar is. Andere mogelijke koppelingen richten zich bijvoorbeeld op het ERP-systeem dat u binnen de organisatie gebruikt.

U kunt een Magento webshop laten bouwen waarin we er met geavanceerde plug-ins voor kunnen zorgen dat er aanvullende functionaliteiten beschikbaar zijn. We kunnen de plug-ins voor Magento desgewenst op maat ontwikkelen, zodat u gebruik kunt maken van de mogelijkheden die optimaal aansluiten bij de ervaring die u klanten online wilt bieden. We luisteren naar uw wensen en gaan op basis daarvan voor u aan de slag als Magento specialist.

Woononline Magento webshop

Case: Magento webshop voor Woononline

We ontwikkelden als Magento specialist een professionele webwinkel voor Woononline. We gebruikten het huidige dynamische website ontwerp. We bouwden een maatwerk Magento webshop (versie 1.9) en brachten daarin 12.000 unieke artikelen onder. Bovendien ontwikkelden we een responsive Magento webshop design, geoptimaliseerd voor smartphone, tablet en PC. We integreerden een lazy loader voor meer snelheid en integreerden micro-data om de zoekmachine optimalisatie te verbeteren.

Rollin Magento webshop

Case: Magento webshop voor Rollin

Rollin liet een Magento webshop maken (versie 1.9) om de ruim 4.000 artikelen online te kunnen presenteren. We gebruikten opnieuw een lazy loader en integreerden microdata, voor een snelle laadtijd en optimale zoekmachine optimalisatie van de webshop. Daarnaast maakten we een koppeling met de Feedback Company en ontwikkelden we een zoekmethode die al tijdens het typen zorgt voor dynamische voorbeelden voor bezoekers.

Professionele webshops

 • Geschikt voor mobiel, tablet en desktop
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Gebruiksvriendelijk CMS voor het beheer
 • Contactformulier op de website
 • Zelf menu’s en pagina’s aanmaken
 • Zoekfunctionaliteit op de website
 • Eigen e-mailadressen bij de website

Bel ons
072 564 3980
Bezoek ons
Salomonstraat 16, 1812 PA Alkmaar
E-mail ons
info@interclient.nl