Website laten maken: zorg voor korte lijnen met de ontwikkelaar

Website laten maken: zorg voor korte lijnen met de ontwikkelaar

Website laten maken en benieuwd hoe u dat succesvol kunt aanpakken? Zorg voor korte lijnen met de ontwikkelaar. Er is niets zo belangrijk als de juiste vertaling van uw wensen naar concrete functionaliteiten en een fris design dat aansluit bij uw wensen. Dankzij de korte lijnen is er veel meer maatwerk mogelijk dan u zou denken. Dit komt uiteindelijk de zoekmachine optimalisatie en gebruikservaring ten goede, zodat u tevreden kunt zijn met de website die u laat maken

Van wens naar webdesign

Benieuwd hoe we dat bij InterClient aanpakken? Als we een website maken gaan we allereerst met u om tafel, om de wensen door te nemen. Heeft u een andere website gezien die u aanspreekt, mist u op dit moment bepaalde functionaliteiten of past het design niet meer bij de onderneming die u wilt zijn? Het zijn belangrijke (latente) behoeften, die we naar boven halen door met u in gesprek te gaan.

Dat gesprek heeft u met de daadwerkelijke ontwikkelaars van de website, zodat er vervolgens geen vertaalslag meer nodig is. We maken de route voor een wens tot webdesign zo kort mogelijk. Het resultaat? U kunt een website laten maken door de ontwikkelaars waarmee u persoonlijk in gesprek gaat en die u op het hart kunt drukken wat u van belang vindt in het ontwerp.

Maatwerk website laten maken

Specifiek een maatwerk website laten maken? We zetten uw wensen op een rij en gaan daar concreet mee aan de slag. We bespreken mogelijke limitaties op basis van het gekozen CMS of schetsen mogelijkheden waar u juist nog niet aan had gedacht. Op die manier vertalen we uw wensen naar een concreet webdesign, zodat goed duidelijk is wat u kunt verwachten.

Een website laten maken en vindt u het vooral van belang dat dit niet teveel zal kosten? Dat beperkt de mogelijkheden tot maatwerk, maar kent in de vorm van een WordPress website wel een uitstekend alternatief. We zullen een website maken op basis van het meest gebruikte CMS, waardoor u kunt rekenen op uitstekende prestaties. Het CMS is gewoon gratis beschikbaar, waardoor we u daar op een voordelige wijze mee van dienst kunnen zijn.

Zoekmachine optimalisatie en gebruikservaring

Hoe we de website ook maken, we zorgen er met de korte lijnen tussen u en de ontwikkelaar voor dat deze volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoet. De korte lijnen dragen bij aan uitstekende zoekmachine optimalisatie voor de termen die u belangrijk vindt, net als voor de gebruikservaring door (toekomstige) bezoekers. Dat zijn twee van de belangrijkste factoren voor het succes van een website. U kunt een website laten maken die uitstekend vindbaar is en waar bezoekers vervolgens op een prettige wijze overheen kunnen surfen.

Meer weten of gewoon eens kennismaken? Neem contact met ons op, we horen in Alkmaar graag van u.

Wellicht ook interessant:

Software op maat: 4 manieren om eenvoudig te besparen

Software op maat is duur en kost veel tijd en aandacht. Het is dé manier waarop veel bedrijven er naar…

Software ontwikkeling die werkt: hulp vanuit onverwachte hoek

Aan de slag met software ontwikkeling en dat zo effectief mogelijk aanpakken? U kunt daarbij hulp krijgen uit onverwachte hoek,…

Een WordPress website laten maken en daarvoor benieuwd naar de tips van dit moment? Een aantal trends is al veel…

Maatwerk website: zet de gebruiksvriendelijkheid voorop

Een maatwerk website laten maken? Het is de ideale kans om de gebruiksvriendelijkheid voorop te zetten. Uitermate belangrijk, om bezoekers…

Meer verkopen met uw maatwerk webshop: optimaliseer categoriepagina’s

Meer verkopen met uw maatwerk webshop? U heeft de maximale vrijheid, bijvoorbeeld als het gaat om de optimalisatie van categoriepagina’s….