Inspectie en onderhoud software

Wij werken al 15 jaar in de inspectie en onderhoud software branche. Wij kunnen meedenken en adviseren omdat wij kennis van zaken hebben. Daag ons uit!

Overzicht houden en efficiënt werken, dat doe je met de software van interclient

Naast het voordeel dat wij al 15 jaar in de branche werken heb je bij ons ook altijd direct contact met de ontwikkelaar. Zo houden we de lijntjes kort en kunnen we snel schakelen.

Inspectie en onderhoud software

Inspectie en onderhoud software is een essentieel onderdeel van elk bedrijf dat te maken heeft met het onderhouden van machines, apparatuur of andere objecten die onderhoud vereisen. Het handmatig bijhouden van inspecties en onderhoudswerkzaamheden kan echter tijdrovend en foutgevoelig zijn. Daarom is het ontwikkelen van software voor inspectie en onderhoud een slimme keuze voor elk bedrijf dat efficiëntie en nauwkeurigheid wil verbeteren.

Waarom kiezen voor inspectie en onderhoud software?

Met software voor inspectie en onderhoud kunnen bedrijven eenvoudig inspecties plannen en uitvoeren, onderhoudswerkzaamheden bijhouden en rapporten genereren. Dit kan leiden tot een aanzienlijke verbetering van de efficiëntie en nauwkeurigheid van het onderhoudsproces, waardoor er minder tijd en middelen nodig zijn om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.
Zo kunnen we met deze software jouw inspecties en onderhoudsplanning efficiënter en gestroomlijnder maken, waardoor je tijd en geld bespaart. Daarnaast kunt je met inspectie en onderhoud software beter inzicht krijgen in de status van je apparatuur en installaties, zodat je tijdig onderhoud kunt uitvoeren en storingen kunt voorkomen. Hierdoor verklein je niet alleen de kans op storingen en defecten, maar verhoog je ook de betrouwbaarheid van jouw apparatuur en installaties.

Meer over inspectie software
 

Voordelen van inspectie en onderhoud software

Een van de belangrijkste voordelen van inspectie en onderhoud software is de mogelijkheid om snel en nauwkeurig inspecties en onderhoudswerkzaamheden te plannen en uit te voeren. Hierdoor kunnen bedrijven efficiënter werken en kosten besparen. Daarnaast kan de software ook de productiviteit van werknemers verhogen door hen in staat te stellen hun werkzaamheden beter te organiseren en plannen.

Bisschop + Partners

Voor wie is inspectie en onderhoud software bedoeld?

Inspectie en onderhoud software is nuttig voor elk bedrijf dat te maken heeft met het onderhouden van machines, apparatuur of andere activa. Het kan worden gebruikt in verschillende industrieën, waaronder de bouw, transport, productie en logistiek. Bedrijven van elke omvang kunnen profiteren van deze software, van kleine bedrijven tot grote multinationals.

Welke platformen worden ondersteund?

Onze inspectie en onderhoud software wordt ontwikkeld op het .NET framework en kan worden gebruikt op verschillende platformen, waaronder Windows, iOS en Android. Dit betekent dat het gemakkelijk kan worden geïntegreerd met bestaande systemen en dat werknemers de software kunnen gebruiken op verschillende apparaten, waaronder desktops, laptops, tablets en smartphones.

Inspectie en onderhoud software van interclient

Onze inspectie en onderhoud software wordt ontwikkeld door een team van ervaren .NET-ontwikkelaars die zich richten op het leveren van kwalitatief hoogwaardige software die aan de behoeften van onze klanten voldoet. We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Daarnaast bieden we uitgebreide ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit onze software haalt.

Vrijblijvend contact opnemen
Logo gemeente amsterdam
Logo ERC
Logo gemeente Rotterdam
Logo SN
Logo TNO
Logo Saxion
ONZE AANPAK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij als software ontwikkelaar hebben alle kennis en ervaring om met onze efficiënte aanpak van jouw wens een innovatieve software oplossing te maken.

Contact opnemen
 
 

Tijd om kennis te maken. Dat kan bij jullie of bij ons op locatie. We horen graag al jullie wensen en eisen, maken een analyse en bespreken de mogelijke valkuilen. Daarna maken we een voorstel en sturen het naar jullie op.

 

In de database-/wireframe ontwerpfase maken we een wireframe op basis van jullie input en bespreken we deze om de optimale gebruikersstroom te vinden. Als het wireframe akkoord is, gaan we aan de slag met de software.

 

Bouwen maar! Zodra de eerste basisversie gereed is en we deze intern hebben getest, plannen we een afspraak om deze aan jullie te presenteren. Vervolgens hebben we elke twee weken overleg om de voortgang te bespreken en de applicatie waar nodig aan te passen.

 

Nu is het tijd voor de actieve testfase, waarin de eindgebruiker de software gaat gebruiken. Wij ontvangen feedback en verwerken dat in de software. Zodra jullie akkoord gaan, kunnen we live!

 

In de onderhouds- en verbeterfase is het project natuurlijk niet afgerond. Zodra de eindgebruiker met de software aan de slag gaat, komen er nieuwe wensen en verbeter- punten aan het licht. We bespreken deze punten periodiek en sturen, afhankelijk van de afspraken, een nieuw voorstel of doen dit op basis van urencalculatie.

Afbeelding medewerker

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Digitalisering laat niet op zich wachten.

Om de competitie voor te blijven is innoveren belangrijk. Met ons samenwerken betekent samen de volgende stappen zetten om digitalisering succesvol door te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op.


Software laten ontwikkelen? App laten bouwen? Webapplicatie laten maken? Maatwerk koppeling nodig?