Software ontwikkeling

Software ontwikkeling is de sleutel tot het creëren van hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en efficiënte digitale producten. In een wereld die steeds afhankelijker wordt van technologie en digitale tools, is het van vitaal belang voor bedrijven en organisaties van alle groottes en sectoren. Wij helpen onze klanten daarbij

Software die voor je werkt

Software ontwikkeling is de sleutel tot het creëren van hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en efficiënte digitale producten. In een wereld die steeds afhankelijker wordt van technologie en digitale tools, is het van vitaal belang voor bedrijven en organisaties van alle groottes en sectoren. Wij helpen onze klanten daarbij.

Soorten software

We ontwikkelen verschillende soorten software, waaronder webapplicaties, desktopapplicaties, mobiele applicaties en op maat gemaakte software. Onze software is betrouwbaar, efficiënt en veilig in gebruik, en kan de productiviteit en de klanttevredenheid verhogen.

Ontdek onze software oplossingen

 • Webapplicaties

  We ontwikkelen webapplicaties is die op een server worden gehost en via een webbrowser worden gebruikt. Het verschil tussen een webapplicatie en een desktopapplicatie is dat een webapplicatie geen lokaal geïnstalleerde software vereist.
  Lees verder

 • Apps

  Apps bieden gebruikers toegang tot verschillende functies en diensten, zoals spelletjes, nieuws, productiviteitstools en sociale media. Apps zijn een belangrijk onderdeel geworden en we maken er dagelijks veelvuldig gebruik van.
  Lees verder

 • Koppelingen

  Koppelingen zijn een essentieel onderdeel van moderne softwaretoepassingen en websites. Wij bij Interclient maken het mogelijk om verschillende systemen met elkaar te laten praten en gegevens uit te laten wisselen.
  Lees verder

 

Op zoek naar maatwerk software ontwikkeling?

Neem contact op
Logo TNO
Logo Saxion
ONZE AANPAK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met onze diepgaande kennis en bewezen ervaring zijn we in staat om met een doelgerichte aanpak jouw visie om te zetten in een innovatieve softwareoplossing.

 
 

Tijd om kennis te maken. Dat kan bij jullie of bij ons op locatie. We horen graag al jullie wensen en eisen, maken een analyse en bespreken de mogelijke valkuilen. Daarna maken we een voorstel en sturen het naar jullie op.

 

In de database-/wireframe ontwerpfase maken we een wireframe op basis van jullie input en bespreken we deze om de optimale gebruikersstroom te vinden. Als het wireframe akkoord is, gaan we aan de slag met de software.

 

Bouwen maar! Zodra de eerste basisversie gereed is en we deze intern hebben getest, plannen we een afspraak om deze aan jullie te presenteren. Vervolgens hebben we elke twee weken overleg om de voortgang te bespreken en de applicatie waar nodig aan te passen.

 

Nu is het tijd voor de actieve testfase, waarin de eindgebruiker de software gaat gebruiken. Wij ontvangen feedback en verwerken dat in de software. Zodra jullie akkoord gaan, kunnen we live!

 

In de onderhouds- en verbeterfase is het project natuurlijk niet afgerond. Zodra de eindgebruiker met de software aan de slag gaat, komen er nieuwe wensen en verbeter- punten aan het licht. We bespreken deze punten periodiek en sturen, afhankelijk van de afspraken, een nieuw voorstel of doen dit op basis van urencalculatie.

Nick

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Digitalisering laat niet op zich wachten.

Om de competitie voor te blijven is innoveren belangrijk. Met ons samenwerken betekent samen de volgende stappen zetten om digitalisering succesvol door te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op.