Direct contact met de ontwikkelaar

Bij ons spreek je direct met de ontwikkelaar en niet met een tussenpersoon. Daarom kunnen wij meedenken, adviseren en direct schakelen. Bij Interclient geloven we in duidelijke taal en het nemen van verantwoordelijkheid voor onze oplossingen. Onze focus ligt altijd op het leveren van kwaliteit én klanttevredenheid.

Logo gemeente amsterdam
Logo ERC
Logo gemeente Rotterdam
Logo SN
Logo TNO
Logo Saxion
Gisib
Buitenkanskaart
Van gils
Webapplicatie speeltuinbouwer
Maintenance app
Bisschop + Partners
Gisib applicatie

Gisib applicatie

Een geavanceerde GIS-applicatie die geografische informatie verwerkt, en zo de stedelijke planning en infrastructuur revolutioneert.

Bekijk case
Buitenkanskaart webapplicatie

Buitenkanskaart applicatie

Een dynamische enquête-applicatie waarmee bewoners moeiteloos visueel vragen kunnen beantwoorden over hun wijk.

Bekijk case
Van gils ordersysteem

Van gils ordersysteem

Een krachtig beheersysteem voor zowel mobiel als desktop, om alle orders eenvoudig te scannen en vinden.

Bekijk case
Webapplicatie Speeltuinbouwer

Speeltuinbouwer

Een interactieve webbased tool waar kinderen hun eigen speelplek in de buurt kunnen ontwerpen.

Bekijk case
Maintenance app

Maintenance app

Een dynamische app waar alle onderhoud en inspecties inzichtelijk ingepland en uitgevoerd kunnen worden.

Bisschop + Partners

Bisschop + Partners

Op maat gemaakte software voor efficiënte inspecties met automatische rapportages.

Bekijk case

Software ervaring

Al ruim 20 jaar ervaring in webapplicatie ontwikkeling van webportals tot aan backoffice systemen.

Daag ons uit

Talenwonders

Bekend met en ervaren in verschillende programmeertalen. Zo hebben we altijd een passende oplossing voor ieder probleem.

Daag ons uit

Volledig maatwerk

Wij bieden altijd 100% op maat gemaakte software oplossingen voor jouw probleem.

Daag ons uit

Blije klanten

Talloze betrouwbare en effectieve webapplicaties gebouwd voor klanten door heel het land. Van inspectie software tot verzuimsoftware. Van webportals tot maatwerk koppelingen.

Daag ons uit

Korte lijntjes

Bij ons heb je altijd direct contact met de ontwikkelaar. Wel zo fijn om de lijntjes kort te houden, dat werkt het prettigst.

Daag ons uit

Up-to-date software

Wij zorgen dat onze software altijd up to date is, samen voorkomen we de legacy van morgen.

Daag ons uit
INTERCLIENT

Wij zorgen voor
100% tevreden klanten

 

Volledig maatwerk

Onze webapplicaties worden volledig op maat ontwikkeld. Met onze uitgebreide kennis van webapplicatie ontwikkeling realiseren wij een maatwerk applicatie die aan jouw wensen en eisen voldoet en zo jouw business verder laat groeien.

20 jaar ervaring

Al sinds 2003 helpen wij verschillende organisaties door het hele land met onze op maat gemaakte software oplossingen. Wij worden blij van complexe projecten en daarom is geen uitdaging te groot voor ons. Stel onze ervaring op de proef en daag ons uit!

100% interclient

Het antwoord op je vraag is; ja. De oplossing is ons probleem. Niet die van de klant. De oplossing is altijd simpel, hoe moeilijk het probleem ook. Duidelijke communicatie, minder woorden, meer daden. We zijn er om het makkelijker te maken. Dat geldt niet alleen voor jullie workflow, ook voor het proces daar naartoe.

Mobiele app laten ontwikkelen

Webapplicaties op maat: jouw reis naar digitaal succes

Ongeacht of het gaat om het verwerken van bestellingen, het vastleggen van inspectiedata of simpelweg het verminderen van administratieve lasten terwijl het werkgeluk wordt vergroot. Onze webapplicaties bieden de oplossing. Met onze oplossingen worden complexe bedrijfsuitdagingen opgelost en mogelijkheden ontgrendeld die voorheen onbereikbaar leken.

Stap in de toekomst van zakendoen door te kiezen voor op maat gemaakte webapplicaties. Met een applicatie op maat, transformeren jouw bedrijfsprocessen naar een geheel nieuw niveau van efficiëntie en optimalisatie. Met als resultaat een directe besparing van tijd en geld. Wees niet langer gebonden aan ouderwetse methoden.

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, met zijn eigen doelen en vereisten. Daarom is maatwerk essentieel. Doordat de software precies ontwikkeld wordt naar jouw wensen en eisen, sluit de implementatie nauwkeurig aan op jouw onderneming. Hierdoor wordt niet alleen een soepele implementatie gegarandeerd, maar ook maximale effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid.

Vrijblijvend contact

100% maatwerk. Met onze uitgebreide kennis van web ontwikkeling realiseren wij een maatwerk webapplicatie die aan jouw wensen en eisen voldoet.

Passende oplossing. Jouw doel is ons doel. Wij hebben altijd een passende oplossing voor jouw probleem.

Ieder device. We denken mee, adviseren en digitaliseren de bedrijfsprocessen met high-end software voor zowel desktop, web als mobiel.

Afbeelding medewerker

Een webapplicatie ontwikkelen?
Let's
meet

Neem contact op met Nick
Explide
Drag