Webapplicatie laten maken

InterClient ontwikkelt webapplicaties in nauwe samenwerking. We begeleiden en adviseren vanaf het concept tot aan het geslaagde eindproduct.

App ontwikkeling voor het web

App ontwikkeling voor het web

U wilt een applicatie maken voor uw medewerkers, specifieke klanten of een brede doelgroep. InterClient is applicatie ontwikkelaar vanuit Alkmaar, we helpen u in te spelen op nieuwe ideeën en wensen en houden op voorhand alvast rekening met een eventuele uitbreiding naderhand. We verzorgen applicatie ontwikkeling voor op het web, gebaseerd op uw specifieke wensen en behoeften.

Een webapplicatie laten maken is een langdurig traject, waarbij zorgvuldigheid een sleutelrol speelt. We kunnen een webapplicatie ontwikkelen die u helpt administratieve taken te automatiseren, uw klanten meer mogelijkheden tot personalisatie biedt of die bijdraagt aan het stroomlijnen van belangrijke bedrijfsprocessen. We kunnen de app ontwikkelen waar u naar zoekt, waarbij u voldoende heeft aan een internetverbinding om daar vanaf iedere gewenste locatie gebruik van te maken.

Webapplicatie ontwikkelaar

InterClient is uw applicatie ontwikkelaar met meer dan 20 jaar ervaring. We beschikken over de expertise en kennis, nodig voor de succesvolle app ontwikkeling op basis van uw specifieke wensen. We ontwikkelen desktop applicaties, webapplicaties en mobiele applicaties. Bovendien helpen we u graag een desktop-, web- of mobiele applicatie om te zetten naar de andere platformen die u wenst.

InterClient kan een app ontwikkelen die uw medewerkers ondersteunt bij hun persoonlijke ontwikkeling en prestaties tot aan een applicatie die helpt om wegen bomen en bruggen te inspecteren. U kunt de webapplicatie laten maken die u wenst, wij beschikken over de mogelijkheden en creatieve ideeën om u daar goed mee van dienst te zijn.

Webapplicatie ontwikkelaar

Daarom InterClient

 • Professionele, betrokken en snelle service
 • Meer dan 20 jaar online ervaring
 • Specialist in webdesign maatwerk
 • Specialist in zoekmachine optimalisatie
 • Deskundige en vriendelijke support
 • Up-to-date kennis over nieuwste technieken
 • Ontwerp en ontwikkeling onder één dak

Maatwerk website laten bouwen

Maatwerk webapplicatie laten maken

Een app ontwikkelen betreft maatwerk. We luisteren als applicatie ontwikkelaar goed naar uw wensen voor de applicatie die u wilt laten maken. Bovendien kunnen we adviseren over de mogelijkheden van app ontwikkeling op basis van uw specifieke behoeften of doelstellingen.

We zijn een ervaren maatwerk webapplicatie ontwikkelaar. Wij kunnen de applicatie maken die u graag wilt gebruiken en u helpen de functionaliteiten af te stemmen op de concrete doelstelling die u voor ogen heeft.

Een webapplicatie laten maken om verouderde desktop applicaties te vervangen of een bestaande maatwerk desktop applicatie uitbreiden? We kunnen een webapplicatie ontwikkelen en die koppelen aan de systemen die u al gebruikt. We verzorgen applicatie koppelingen met klantbeheersystemen, boekhoudsystemen en complete webshops. Koppelen met een database, op basis van een API of webservice? InterClient is uw specialist in app ontwikkeling en koppelingen.

Plug-and-play: geen installatie

Onze applicaties werken volledig online, installatie op uw systeem is niet nodig

Geen handmatige updates

Automatisch de beschikking over de meest actuele versie van de applicatie

Veilige webapplicatie

Een goed beveiligde database voor de opslag van de verzamelde gegevens

Altijd en overal beschikbaar

De webapplicaties zijn via een internetverbinding altijd en overal beschikbaar

Een webbased applicatie van InterClient

Een webapplicatie laten maken en benieuwd naar wat u concreet van ons kunt verwachten? We gaan voor de app ontwikkeling graag met u om tafel. We luisteren naar uw wensen en schetsen de mogelijkheden van een webapplicatie of tonen u voorbeelden van applicaties die we ontwikkelden.

We zullen een eerste versie van de applicatie maken, waarbij we u als applicatie ontwikkelaar kunnen aangeven welke functionaliteiten we kunnen combineren. Tijdens de webapplicatie ontwikkeling werken we nauw met u samen, zowel wanneer we een mobiele app ontwikkelen als wanneer we werken aan een desktop app.

De webapplicatie die we ontwikkelen voldoet netjes aan de door u gestelde doelstellingen. U profiteert bovendien van plug-and-play, online beschikbaarheid, een veilige applicatie en een applicatie die automatisch up-to-date is. We testen de ontwikkelde applicatie in ieder type browser en op ieder systeem en leveren die vervolgens binnen de deadline aan u op.

Webapplicatie op maat

 • 100% responsive
 • Bedrijfsprocessen optimaliseren
 • Ultieme gebruikerservaring
 • 100% maatwerk
 • Online security

Bel ons
072 564 3980
Bezoek ons
Salomonstraat 16, 1812 PA Alkmaar
E-mail ons
info@interclient.nl